Alcoi lamenta la defunció del futbolista José Luis Pérez-Payá

És l'únic jugador alcoià que ha guanyat la Copa d'Europa i el primer que va jugar amb la selecció espanyola

Alcoi lamenta la defunció

Alcoi s’ha tornat a vestir de dol aquesta setmana per a lamentar la pèrdua del mític futbolista de la nostra ciutat José Luis Pérez-Payá, que va morir aquest divendres als 94 anys d’edat. L’Ajuntament ha volgut mostrar el seu condol a la família de Pérez-Payá, en uns moments molt dolorosos per a totes aquelles persones que l’han conegut, han viscut i treballat al seu costat.

El futbolista alcoià va arribar a jugar en la Selecció espanyola i va militar en l’Universitat de Deusto, on va estudiar dret i empresarials, Baracaldo CF, CD Alcoyano, Real Sociedad, Atlético de Madrid i Real Madrid. El pare de José Luis Pérez Payá, Ángel Pérez Soler, va ser un dels fundadors de l’Alcoyano, jugador, entrenador i president del club quan aquest va aparéixer en Primera Divisió, en la 45-46.

En 1948 va ser campió d’Espanya d’aficionats amb el Serpis, batent 4-0 al Indauchu en el Metropolitano. A pesar que va ser en el Real Madrid el club on més títols va aconseguir, dues copes d’Europa, dues copes Llatines i dues lligues, amb l’Atlético de Madrid és el club on més gols va marcar: 30 dels seus 47 en Primera Divisió.

També cal destacar que va ser president de la Real Federació Espanyola de Futbol entre els anys 1970 i 1975. A més, és l’únic futbolista alcoià que ha guanyat la Copa d’Europa i el primer que va jugar amb la selecció espanyola.

Send this to a friend