Alcoi oferirà a través de Labora 81 llocs de treball

De més d'una desena d'àmbits professionals

Alcoi oferirà a través de Labora 81 llocs de treball
Treballadors d’un anterior pla d’ocupació. ARXIU

Tal com s’ha vingut informant, els plans d’ocupació que impulsarà l’Ajuntament d’Alcoi gràcies als 1,5 milions d’euros concedits per Labora i a l’aportació de mig milió d’euros per part del consistori permetran contractar 81 persones durant un any i a temps complet. Amb el programa ECOVID, es contractarà 54 persones majors de 30 anys, mentre que el programa EMPUJU servirà per a donar treball a 27 persones joves desocupades.
Els perfils sol·licitats per al programa ECOVID–Avalem Experiència Plus van des de conserges a administratius o operaris de diferents àmbits (neteja, forestal, jardineria), així com també llocs qualificats de la branca mediambiental/forestal, turística, socieducativa i de tractament de dades.
D’altra banda, a través del programa EMPUJU, enfocat a persones joves aturades menors de 30 anys, s’oferiran places de conserge i administratiu, encara que a més es busquen perfils tècnics de la branca d’arquitectura i enginyeria, socieducativo i tècnic superior d’administració general.

El regidor d’Ocupació, Alberto Belda, recorda que des de desembre de 2020 i durant 2021, es va contractar altres set joves a través de Avalem Joves, que ha donat una oportunitat laboral a persones de menys de 30 anys.

Send this to a friend