Alcoi organitza dues sessions informatives en internet per a explicar la seua Agenda Urbana

Tindran lloc el dilluns 16 de maig, a la vesprada i el dimecres 18, al matí

Sessions per a explicar l'Agenda Urbana
L’alcalde explicant a l’equip de govern els objectius de l’Agenda Urbana.

L’Ajuntament d’Alcoi organitzarà la setmana vinent diverses sessions informatives obertes a la ciutadania de manera telemàtica per a explicar el context de l’Agenda Urbana de la nostra ciutat, el seu procés d’implementació i els seus continguts generals. En aquesta sessió es facilitarà informació prèvia a la posada en marxa del procés de participació previst, que inclou una part de sensibilització sobre els 10 eixos estratègics del document.

Alcoi ha sigut triada una de les ciutats pilot a Espanya per a l’elaboració de l’Agenda Urbana 2030. Es tracta d’una adaptació a l’àmbit local de l’Agenda Urbana Espanyola, que al seu torn segueix els criteris establits per l’Agenda 2030 amb l’objectiu d’aconseguir un desenvolupament sostenible en l’àmbit urbà des de tres perspectives: la social, l’econòmica i la mediambiental.

Aquestes sessions informatives telemàtiques es desenvoluparan en horari de matí i vesprada, amb el mateix contingut, amb la finalitat de facilitar l’assistència.

El dilluns 16, la sessió tindrà lloc a les 18 hores i es podrà accedir a través de l’enllaç: https://us06web.zoom.us/j/89579143587

El dimecres 18, la sessió tindrà horari de demà (a les 12.00 hores) i l’enllaç per a accedir és: https://us06web.zoom.us/j/85125091726

Send this to a friend