Alcoi participa en el musical de Camilo Sesto

La producció ‘Vivir así es morir de amor’ va ser presentada el divendres a Madrid

Alcoi participa en el musical de Camilo Sesto
L’alcalde i l’edil de Cultura, al costat del productor i tres dels artistes.

EI Teatro Rialto de Madrid va albergar el divendres la presentació del nou musical sobre Camilo Sesto titulat ‘Vivir así es morir de amor’, que arrancarà una gira per tota Espanya al desembre.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Toni Francés, ja que l’Ajuntament d’Alcoi col·labora amb la producció de l’espectacle. “Estem molt contents de poder participar en aquest projecte que, sens dubte, ajudarà, amb el nom de Camilo Sesto, a difondre i promocionar encara més la nostra ciutat per tot el territori nacional”, declarava Francés durant la seua compareixença davant els mitjans de comunicació.

I ho feia acompanyant al productor de l’espectacle, Juan Fran Senabre, director de Moon World i conegut a la ciutat com a organitzador del Mediatic Festival, fa ja dues dècades. Senabre, que es mostrava entusiasmat amb el projecte, apuntava que el musical de les cançons de Camilo Sesto “és una de les produccions musicals més importants i emocionants de la meua vida”.

‘Vivir así es morir de amor’ arrancarà un extens tour al desembre, coincidint amb el segon aniversari de la defunció de l’intèrpret, que recorrerà les principals ciutats, teatres i auditoris d’Espanya, i per descomptat, recalarà a Alcoi en una data encara per determinar.

A part d’una espectacular posada en escena a cinc altures amb multi pantalles, el musical comptarà amb la participació de més de 20 artistes de primer nivell entre els quals destaquen Pino Rovereto, bateria i director musical de Camilo Sesto, qui a més ha col·laborat amb gent de la talla de Shakira, Gloria Estefan i Raphael; el cantant argentí Diego Valdez, amb uns registres vocals magistrals que li han portat a col·laborar amb Tarja Turunen en El Fantasma de la Ópera; o Pablo Perea, cantant i líder de La Trampa.

NOVETATS DEL MUSEU
Preguntat per això, l’alcalde va explicar respecte al futur museu de Camilo que ja ha sigut encarregat el projecte museístic de cara a dissenyar el contingut després d’inventariar més de 800 peces, i que després de l’estiu donarà principi la rehabilitació de l’edifici que albergarà el museu, que cal recordar que estarà situat al costat del Camí 40.

Send this to a friend