Alcoi participa en el repte del reciclatge

Si la població d'Alcoi guanyara el repte destinarà el premi a Cáritas Alcoi

Reto del reciclaje
L’equip del Repte ha interactuat amb els vianants proposant jocs, regals i consells

El pròxim 18 d’octubre els veïns d’Alcoi podran tornar a participar en les diferents activitats lúdiques i educatives incloses en el “Repte del Reciclatge”. Una iniciativa que busca promoure el compromís dels ciutadans amb el reciclatge per a sensibilitzar-los sobre la seua importància en la cura del medi ambient i del planeta. D’aquesta manera, els veïns d’Alcoi van participar en el dia d’ahir en les activitats educatives que es proposaven en un espai reservat als voltants del Mercat de la Zona Nord.  Així, l’equip d’animació i formació del Repte van interactuar amb els vianants proposant jocs, regals i consells per a reciclar més i millor.

A més, una part de l’equip del Repte es van desplaçar al Col·legi Salesians Joan XXIII i al CEIP Miguel Hernandez on més de 60 alumnes de cada centre van gaudir de diferents xarrades formatives i de sensibilització sobre la importància de reciclar i fer-ho correctament.

El repte tornarà a Alcoi el pròxim dia 18 i s’instal·larà en Mercat de Batoi. Si la població d’Alcoi guanyara el repte destinarà el premi a Cáritas Alcoi.

L’acció, emmarcada en el Pla d’Acció d’Envasos de la Comunitat Valenciana per al període 2016-2020, està promoguda per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i Ecoembes, l’organització mediambiental sense ànim de lucre que coordina el reciclatge d’envasos a Espanya, en col·laboració amb el Consorci de residus Terra.

Send this to a friend