Alcoi participa en una trobada junt amb altres ciutats europees de l’Intelligent Cities Challenge

Aquesta trobada s'ha desenvolupat de manera telemàtica del 13 al 23 de juny i ha congregat a més de 400 participants

Alcoi participa en una trobada
Una de les pantalles digitals instal·lades al carrer Entença. ARXIU

Alcoi ha participat en la cinquena edició del ‘City Lab’ organitzat pel Intelligent Cities Challenge (ICC), la iniciativa europea de la qual el municipi forma part des de 2020 junta amb més d’un centenar de ciutats de mitjà i gran grandària del continent.

Aquesta trobada s’ha desenvolupat de manera telemàtica del 13 al 23 de juny i ha congregat a més de 400 participants, entre ciutats, experts, representants d’empreses, agents col·laboradors, experts temàtics seleccionats, coordinadors de xarxes temàtiques, mentors i ponents de la UE i internacionals.

Entre els objectius d’aquesta trobada destaca presentar i debatre iniciatives i solucions urbanes implementades, analitzar la implicació de l’ecosistema local en la transformació de les ciutats o facilitar l’intercanvi d’informació entre equips urbans.

Alcoi també ha participat en dues reunions més reduïdes amb altres municipis de característiques o projectes similars. En la primera, en el qual es va parlar sobre Comunitats Energètiques Locals, van estar també presents Alacant i Castelló de la Plana, Bialystok (Polònia) i Skellefteå (Suècia). La pròxima reunió se celebrarà el dia 23 i el municipi compartirà sessió amb Gavà, Las Rozas i Terrassa.

Send this to a friend