Alcoi, preparada per a viure la música de ‘Els 40 Summer Live’

El festival compta amb la participació de nou reconeguts artistes al costat de sis food trucks i barra de servei

Alcoi, preparada per a viure la música de 'Els 40 Summer Live'
Miki Núñez, un dels convidats a Alcoi, durant LOS40 Summer Live Ceuta. Foto. Els 40

Ha arribat el dia en què Alcoi vibrarà i ballarà gràcies als concerts de gran format que es viuran aquesta nit, a les 22h, en “Els 40 Summer Live 2022”. La gira de concerts estiuenca organitzada pels 40 Principals promet una vetlada carregada d’emoció gràcies als artistes de renom que conformen el seu cartell. Blas Cantó, Abraham Mateo, Depol, Miki Núñez, Lérica, Samuraï, Pol Granch, Samantha i Polo Nández , a més de l’actuació i presentació del DJ, Óscar Martínez, que actuaran amb els seus millors temes assegurant una nit per al record dels alcoians.

L’aforament del festival, situat al parc de Cotes Baixes (antic abocador), limitat i gratuït a 6.000 persones es va completar en tan sols mitja hora. S’habilitaran polseres diferenciadores per a majors i menors d’edat, ja que no és necessari que els menors vagen acompanyats. En el recinte estaran disponibles un punt de venda d’aigua en l’entrada situada al final de l’Avinguda de la Hispanitat al carrer B del polígon Cotes Baixes que obrirà les seues portes a les 20h. També es trobarà disponible en tot moment un punt violeta per a acudir en cas de patir o presenciar qualsevol agressió masclista o LGBTfóbica i sis food trucks i una barra de servei. Tot habilitat per a oferir el millor servei possible.

També s’incorporarà un ampli dispositiu de seguretat format per efectius de la Policia Local, Cos Nacional de Policia i Policia Autonòmica. D’altra banda hi haurà seguretat privada, efectius de neteja, personal de brigades d’obres, elèctrica i jardins, a més de Protecció Civil.

Transport gratuït
A causa de l’alta previsió de trànsit i per a facilitar l’accés al festival, l’Ajuntament d’Alcoi recomana entrar en el Polígon de Cotes Baixes mitjançant transport públic o a peu, ja que l’accés de vehicles estarà restringit excepte per a treballadors. Per això, s’ha habilitat un servei especial d’autobús nocturn urbà gratuït( Línies 1, 2 i 3) en finalitzar els concerts que funcionaran entre les 24h i les 2h. Aquestes parades estaran situades al carrer B de la urbanització Mirasierra. També estarà en funcionament el servei de bus comarcal, amb el trajecte Alcoi-Cocentaina-Muro-L’Alqueria, que s’amplia des de les 21’30h a les 02’30h. Aquesta parada estarà situada en l’avinguda de València, a l’altura del Family Cash.

Send this to a friend