Alcoi presenta en FITUR el seu potencial com a destinació turística intel·ligent

S'ha presentat també la segona edició de la fira Alacant Interior Gastronòmic

Alcoi presenta en FITUR
La regidora alcoiana Lorena Zamorano, segona per la dreta, en la presentació d’Alcoi com DTI.

Aquest dimecres s’ha inaugurat FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, i Alcoi està un any més present. Al matí, la ciutat va formar part d’una taula redona organitzada pel Patronat de Turisme Costa Blanca de la Diputació d’Alacant, en la qual van participar diferents poblacions de la província que, com Alcoi, formen part de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI).

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, va realitzar una presentació per a donar a conéixer el model DTI d’Alcoi. En aquest sentit, cal assenyalar que la ciutat contempla, dins dels seus objectius en aquesta matèria, una evolució del seu model turístic en el marc de la gestió intel·ligent, per a guanyar en competitivitat.

Indicar que durant la vesprada del dimecres també es va presentar la segona edició de ‘Alacant Interior Gastronòmic’. Aquesta fira està organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi, Gastronomia Costa Blanca i la Cambra de Comerç d’Alcoi, i compta amb la col·laboració de l’associació Alacant Turisme Interior, la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat, L’Exquisit Mediterrani i Turisme Comunitat Valenciana. Tindrà lloc del 7 al 13 de novembre.

Finalment, Alacant Turisme Interior també ha donat a conéixer huit rutes de muntanya i costa, algunes de les quals discorren per les nostres comarques.

Send this to a friend