Alcoi preveu superar la setmana vinent el 70% de vacunats enfront de la Covid

Entre dilluns i dimecres s'administraran aproximadament 4.300 vacunes, la majoria segones dosi

Alcoi preveu superar la setmana vinent
Vacunació de menors en el complex Eduardo Latorre.

El departament de salut d’Alcoi té previst acabar el mes d’agost amb un 70% de la població vacunada, entre primeres dosis i pautes completes. El dilluns i dimarts es vacunarà durant tot el dia, mentre que el dimecres s’atendrà solament al matí. S’administraran aproximadament 4.300 vacunes, la majoria segones dosi.

Aquestes xifres, sumades a les quals es vénen donant a conéixer en les últimes setmanes, suposen aconseguir l’anhelada proporció del 70% dels habitants d’aquestes comarques vacunats, immunitzats ja en la seua majoria enfront del coronavirus.

En el conjunt de la Comunitat Valenciana, aquesta setmana s’han administrat prop de 470.000 noves vacunes. La gran majoria s’han destinat a la repesca de persones pendents de ser inoculades perquè se’ls ha citat però no han acudit per qualsevol motiu a la seua cita, a més d’aquelles persones que en el seu moment van especificar les setmanes que no estaven disponibles per a acudir a la seua cita de vacunació per estar de vacances i persones que han actualitzat les seues dades amb posterioritat al dia en què anaven a ser citades segons el seu grup d’edat. La resta són segones dosi de població dels grups d’edat de 30 a 39 anys i de 20 a 29 anys (persones nascudes entre 1982 i 2001).

L’Alcoi, a més d’aquestes franges, durant els últims dies també s’han vacunat els menors de 16 anys.

Indicar que segons la informació a la qual ha tingut accés aquest periòdic, la xifra de vacunats en el departament de salut d’Alcoi és sensiblement inferior a la del global de la Comunitat, on els immunitzats amb pauta completa freguen ja el 69% i quasi el 77% dels valencians compta amb una dosi de la vacuna com a mínim.

Send this to a friend