Alcoi registra una nova mort per Covid-19

S'han duplicat els nous positius respecte a la setmana passada

Alcoi registra una nova mort per Covid-19
Vista panoràmica d’Alcoi. | ARXIU

La conselleria de Sanitat ha notificat, en l’actualització de hui, una nova defunció per Covid-19 en el departament de Salut, concretament a Alcoi –amb un total de 234 en la localitat des de l’inici de la pandèmia–, població en la qual l’última defunció per aquesta causa es va produir a la fi de setembre. Indicar que, l’anterior mort de l’àrea es va produir a Ibi , fa a penes dues setmanes.

Respecte a les dades, en l’àrea de Salut s’han comptabilitzat un total de 36 positius nous en les dues actualitzacions d’aquesta setmana –dimarts i hui–, el que suposa més del doble que la setmana passada –15–, incrementant a més la incidència, fins als 40,44 casos per cada 100.000 habitants, enfront de la de 28,53 del divendres passat. El departament segueix en risc baix amb 48 casos actius, 9 més que fa una setmana.

Actualment hi ha casos en 7 poblacions del departament, i Alcoi és en la qual més positius nous s’han registrat, amb 18 dels 36 citats.

Hi ha presència de Covid a Alcoi –risc baix amb 24 actius–; Benilloba –risc extrem amb 2 actius–; Cocentaina –risc baix amb 4 actius–; Gorga –que està en risc extrem malgrat haver-hi només 1 actiu–; Ibi –risc baix amb 8 actius–; Muro –també 8 actius, en risc mitjà–; i Onil –en la nova normalitat amb 1 cas actiu–.

Send this to a friend