Alcoi s’ofereix per a acollir refugiats

Alcoi forma part de la Xarxa de Municipis d'Acolliment de Refugiats de la FEMP des de setembre de 2015

Alcoi s'ofereix per a acollir refugiats en cas de ser necessari
Ajuntament d’Alcoi. ARXIU

Alcoi s’ofereix per a acollir refugiats en cas de ser necessari.  del succeït a l’Afganistan, amb la presa del poder per part dels ‘Talibans’, milers de persones han intentat fugir del seu país per a buscar un lloc segur. Des de la Generalitat Valenciana s’ha indicat que es continuarà oferint recursos perquè aqueixes persones que fugen puguen trobar un refugi segur i el farà des de la xarxa de municipis d’acolliment de refugiats.

Recordem que en el Ple del 7 de setembre de 2015 va ser aprovada una moció de Guanyar Alcoi per a l’adhesió de la nostra ciutat a la Xarxa de Municipis d’Acolliment de Refugiats de la Federació Espanyola de Municipis i províncies.

“Alcoi està preparat per a acollir a refugiats en cas de ser necessari, ens hem oferit tant al Govern Autonòmic com al Central. Som una ciutat solidària i acollidora”, afirma el vicealcalde, Jordi Martínez. “En 2018 amb el cas del Aquarius ja ens vam oferir i preparem tot el dispositiu d’acord amb la Generalitat per a acollir refugiats en cas de ser necessari”, conclou Martínez.

Send this to a friend