Alcoi suma dos casos actius més de Covid-19

En el departament de Salut la xifra ha disminuït respecte al dimarts

Alcoi suma dos casos actius més de Covid-19
Vista general d’Alcoi.

L’última actualització de dades de Covid-19 per municipis en la Comunitat Valenciana reflecteix que Alcoi ha sumat dos casos actius més, amb un total de 8 i una incidència de 13,48 casos per cada 100.000 habitants. La localitat també ha registrat dos nous positius en tres dies.

A nivell general, en el departament de Salut els actius han baixat de 16 a 14, per la qual cosa la incidència se situa en 10,24, és a dir, nova normalitat. A més, s’han detectat 2 positius nous.

La resta de localitats en les quals hi ha casos actius són Castalla amb 3, un menys que en l’actualització del dimarts; Ibi, on la xifra ha baixat i és de dos actius; mentre que a Cocentaina torna a haver-hi actius després d’aconseguir una incidència de 0. En la vila comtal hi ha un actiu. Per contra, a Muro ja no hi ha casos de Covid-19 actualment.

BONES DADES DE L’HOSPITAL VERGE DELS LLIRIS
D’altra banda, indicar que en el territori valencià es manté la tendència positiva quant a contagis de Covid-19, i des de la conselleria de Sanitat es va comunicar aquesta setmana que “el nombre de persones hospitalitzades per coronavirus en les Unitats de Vigilància intensiva (UCI) de la Comunitat Valenciana s’ha desplomat un 94% enguany. La reducció ha sigut del 96,5% en les hospitalitzacions en planta”.

A dia 12 de maig, un total de 14 hospitals de la xarxa valenciana tenen una o cap persona ingressada en estat crític per coronavirus, d’acord amb les últimes dades disponibles, un d’ells és l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi.

Send this to a friend