Alcoi suma una mort per Covid després de 6 mesos

La passada setmana s'han sumat 34 nous positius, pràcticament la meitat que l'anterior.

Guanyar lamenta el nivell de renda mitjana d'Alcoi
Vista panorámica d’Alcoi.

La setmana passada ha tornat a incrementar-se la xifra de defuncions per Covid-19 en el departament de Salut, en aquesta ocasió, la defunció s’ha produït a Alcoi, localitat en la qual aquesta dada no havia variat des de fa sis mesos, concretament, des de mitjan març. Així, des de l’inici de la pandèmia hi ha hagut 233 morts en el nostre municipi per aquesta causa.
D’altra banda, en l’actualització d’ahir va incrementar lleugerament la incidència en l’àrea de Salut respecte a les dades del dimarts –en els quals aquesta va tornar a descendir, amb 22 actius menys–, encara que la incidència és menor que a la fi de la setmana passada. En total, hi ha 94 casos actius en el departament, amb una incidència de 68,76, per la qual cosa seguim en risc mitjà.
Durant aquesta setmana s’han sumat 34 nous positius, pràcticament la meitat que la setmana passada.
Segons l’última actualització, hi ha presència de *Covid en 8 de les 32 poblacions del departament: Gaianes està en risc extrem; Cocentaina enlaire; Alcoi, Ibi i Muro es troben en risc mitjà; mentre que *Banyeres, Castalla i Onil estan en la nova normalitat, amb una incidència menor a 25 casos post cada 100.000 habitants.

Send this to a friend