Alcoi, preparat per a endinsar-se de nou en el Modernisme

Hoy comienza la Semana Modernista con infinidad de actividades que cuentan con la implicación de muchas entidades

Alcoi, preparat per a endinsar-se de nou en el Modernisme
Cercavila de l’any passat.

L’època modernista tornarà a apoderar-se d’Alcoi en els pròxims dies gràcies a la Setmana Modernista, que començarà oficialment hui dilluns 18, i s’allargarà fins al diumenge 24, encara que cal assenyalar que, les activitats programades ja han començat aquesta setmana, en una edició en la qual s’ha ampliat la duració.

Són nombroses les entitats i associacions que formen part de la programació al costat de l’Ajuntament d’Alcoi, una programació molt extensa, àmplia i variada que tindrà com a cim el pròxim cap de setmana, amb la VI Fira Modernista.

Al llarg d’aquests dies hi ha hagut diversos actes, com diverses conferències sobre diferents aspectes de l’època modernista, com per exemple, els diferents tipus d’oci, en el *Àgora, on també es va projectar la pel·lícula d’Armand Guerra sobre els Moros i Cristians el dilluns. Sobre aquest llargmetratge el periodista Natxo Lara, membre de la directiva de la *Associació de Sant Jordi, ha escrit un llibre, que es va presentar el mateix dia.

El dijous es va donar a conéixer el número 10 de la revista ‘Art, Humanitats i Cultura’ en la Fundació Mutua Levante, mentre el divendres va tindre lloc la conferència ‘La dona treballadora a principis del s. XX’.

DESCOBRIMENT DEL CARTELL
Hui dilluns es reprendran les activitats, i també serà quan els comerços ambienten els seus aparadors.

El primer dels actes serà el descobriment del cartell en la façana de l’Ajuntament, a les 19 hores. Mitja hora més tard el protagonisme recaurà en Virginia Soler, figura a la qual es rendeix tribut en aquesta edició, amb la inauguració d’una exposició sobre ella en l’Antiga Escola Industrial.

Durant aquesta setmana hi haurà conferències, tallers, visites guiades, gales de dansa, cineclub, representacions teatrals, etc.

Pot consultar la programació completa fent clic ací.

Send this to a friend