Alcoi registra el major descens de l’atur al juliol de tota la comarca

La dada total de desocupació es va situar en 4685 persones, suposant l'atur femení més del 62% amb 2930 dones enfront de 1755 homes

Alcoi registra el major descens de l'atur al juliol de tota la comarca
FONT: LABORA

Després de dos mesos de pujades, el mes de juliol va descendir la taxa d’atur a Alcoi, sent aquesta baixada la més significativa de tota la comarca, en la qual, a nivell global, la desocupació va augmentar en dues persones.
Pel que respecta a la nostra ciutat, aquest descens va ser de 37 persones, 22 d’elles homes i 15 dones.
La dada total de desocupació es va situar en 4685 persones, suposant l’atur femení més del 62% amb 2930 dones enfront de 1755 homes.
Així mateix, quant als sectors, en la indústria la dada va baixar en 19 persones, enfront de les 17 de l’apartat de sense activitat econòmica, mentre que en els serveis, va haver-hi 12 persones menys i altres 2 en l’agricultura. Al contrari, en la construcció, la xifra va augmentar en 13 persones.
Cal assenyalar que, per rang d’edat, en els menors de 25 anys es va registrar una important baixada de 69 persones –37 homes i 32 dones–, també va disminuir en 16 persones en l’apartat de majors de 44 anys, mentre que, al contrari, en el rang de 25 a 44 anys va haver-hi 48 persones més.

ALTRES LOCALITATS
Respecte a altres municipis de L’Alcoià i El Comtat, l’atur va baixar lleument a Ibi, amb 6 persones menys, sumant únicament dones a les llistes de l’atur, ja que, a nivell general, només va augmentar l’atur femení, mentre que el masculí va descendir.
A Onil, *Banyeres, Castalla, Muro i Cocentaina la desocupació va augmentar, amb 11, 10, 5, 4 i 2 persones més respectivament.

Send this to a friend