Alcoyano i Alcodiam, vent en popa

Els blanc-i-blaus i els blaugranes han posat la directa en l'arrancada de lliga i lideren les seues respectives classificacions

Els jugadors de l’Alcoià van festejar la victòria amb els aficionats de Gol B després del partit. Quique Reig.

Alcoyano y Patín Alcodiam han començat la temporada com un tir. A tots dos els va d’allò més bé i lideren els seus respectius campionats. Els blanc-i-blaus s’han quedat en solitari al capdavant del grup segon de la Primera Federació després de guanyar anit al Sabadell (2-1), mentre que els blaugranes colideren la taula de l’OK Lliga després de l’empatx de gols viscut el dissabte enfront del Lleida (6-2).

Tant els aficionats del Collao com els de pavelló Miguel Sarasa es van anar a casa amb molt bon sabor de boca després de gaudir com feia temps amb el partit i el joc dels seus equips. El Collao feia cinc mesos que no veia al Deportivo sumar els tres punts. Aquesta vegada ho va fer en gran amb triomf i lideratge.

Un gol del capità Raúl González prop del descans i un altre de Raúl Alcaina, el jugador de moda del Deportivo, en l’arrancada de la segona meitat després que el Sabadell aconseguira la igualada, va permetre als de Vicente Parras encarrilar un triomf que després els jugadors van festejar amb els aficionats.

El Deportivo suma 10 punts després d’haver guanyat tres dels quatre partits que ha disputat i empatar un. Al final del encontre, Vicente Parras era clar i va assegurar que “els 10 punts ni et donen un títol ni et solucionen res. Hem de gaudir del moment. S’ha fet un pas al capdavant com a equip i hem fet un gran partit com a col·lectiu. Seria un error mirar ara la classificació”.

Unes hores abans, en el pavelló Miguel Sarasa gaudia com no passava feia temps amb l’Alcodiam, que és colider de l’OK Lliga després d’haver guanyat les dues trobades que ha disputat. Els de Lorenzo Pastor van derrotar 6-2 al Lleida amb remuntada inclosos.

Es va avançar el Lleida i fins mancant tres minuts per al descans no va vindre la igualada després de desviar Biel Pujades un tret llunyà de Tutti Baeli. La millor versió dels blaugranes es va veure en la segona meitat, on van arribar a passar per damunt del seu rival. Un gol de Tutti Baeli, dos de Ferran Formatjé i altres dos de Gonzalo Pérez, que ja suma cinc en dues jornades, van portar l’Alcodiam fins a la mitja dotzena de gols.

Demà l’Alcodiam visita la pista del Voltregà i el dissabte torna a jugar a casa, ara el seu rival serà el Girona.