Alcoyano i Atzeneta empaten en Copa Federació

En els penals es va imposar l'Atzeneta, per la qual cosa l'Alcoyano haurà de guanyar a l'Oriola i esperar per a seguir avant

Una acció del partit entre Alcoyano i Atzeneta. Foto CD Alcoyano

L’Alcoyano i l’Atzeneta van empatar a un gol en el primer partit oficial de la temporada i corresponent a la primera jornada de la Copa Federació. En finalitzar el partit es van llançar penals -la fase prèvia d’aquesta competició enfronta a tres equips pel sistema lligueta- en els quals es va imposar el conjunt valencià, per 3-4.

El partit disputat en el Collao va tindre un desenvolupament propi de pretemporada. I si va haver-hi algun equip que va meréixer guanyar aquest va ser el Deportivo, que va tindre més i millors ocasions. Es va avançar el quadre blanc-i-blau mitjançant un penal que va transformar, en el minut 65, Raúl. Abans d’arribar al descans ja va poder l’Alcoyano avantatjar al seu rival, però el tir d’Imanol es va estavellar en el pal.

Poc abans del final (minut 89), Juanan va poder sentenciar el partit, però de nou la fusta va evitar el gol. I quan els assistents al Collao esperaven el xiulet final, va arribar la igualada, també de penal, en aquest cas transformat per Ekedi, en el minut 94.

Per a seguir avant en la Copa Federació el Deportivo ha de guanyar el seu pròxim partit a l’Oriola i esperar que en l’enfrontament entre els de la Vega Baixa i l’Atzeneta s’impose el primer d’aquests dos. equips.

L’alineació de l’Alcoyano ha sigut: Bañuz, Vega, Carbonell, Raül, Juanan, Agüero, Pedro Sánchez, Lillo, Armental, Alcaina i Imanol. También han intervenido en el partido Soler, Antón, Raül, Miranda i Varela.