Àlex Cerradelo serà el candidat de Compromís a l’alcaldia d’Alcoi

És actualment el secretari del grup municipal i secretari comarcal

Àlex Cerradelo serà el candidat
El nou candidat està decidit a canviar la política municipal. ARXIVU

L’assemblea de Compromís Alcoi ha ratificat, aquest divendres, la candidatura a les eleccions municipals encapçalada per Àlex Cerradelo. Després que es considerara la possibilitat que fora Júlia Company, actual directora de l’Institut de la Competitivitat Empresarial, la que substituïra a Màrius Ivorra, després de la seua renúncia a continuar com a líder de la formació valencianista, finalment serà Cerradelo l’alcaldable de Compromís el maig vinent.

El nou candidat és actualment el secretari del grup municipal de Compromís, i secretari comarcal del partit. “Estic realment satisfet de l’equip que hem creat. Un equip preparat per a poder governar i enfrontar els reptes que la nostra ciutat haurà d’afrontar i que, ara com ara, el govern municipal ha evitat aprofundir”, manifesta Cerradelo.

I finalitza: “Estem decidits a transformar la ciutat mitjançant polítiques progressistes que garantisquen la qualitat de vida de les alcoianes i alcoians, corregisquen desequilibris i desigualtats, amb un marcat perfil feminista, divers, valencianista i ecologista”.

Send this to a friend