Álex Mèrida, dècim en el campionat andalús d’aigües obertes a Sevilla

Álex Mérida, décimo en el campeonato andaluz de aguas abiertas en Sevilla
Álex Mérida i Danna Ferrer.

Recentment es va dur a terme el Campionat d’Andalusia d’aigües obertes, celebrat en el CEAR de la Cartuja (Sevilla), en el riu Guadalquivir, amb la presència de dos components del Club Natació Alcoi, Álex Mèrida i Danna Ferrer.
La distància de la prova era de 7.500 metres, que calia cobrir després de completar un circuit rectangular de 2.500 metres al qual calia donar tres voltes. Destacar l’actuació d’Álex Mèrida, dècim de la seua categoria i segon dels participants de la Copa d’Espanya, entre 84 nadadors participants en la prova. Va fer un temps de *2h 2’45’’, quedant per darrere de Pablo Granados, component de la selecció espanyola d’aigües obertes.

Autonòmic aleví
Per part seua, la nadadora Laura Gisbert va aconseguir dues marques mínimes per a prendre part en el campionat autonòmic en la categoria aleví que se celebrarà el cap de setmana del 26 i 27 d’aquest mes a Cheste.
Les marques aconseguides van ser en els 50 metres lliures amb un temps de 34 segons i en 100 papallona, amb 1’27’’. Dos ‘cronos’ amb els quals la nadadora del Club Natació Alcoi aconsegueix situar-se entre les deu millors de la Comunitat Valenciana en la seua categoria, optant a aconseguir medalla en totes dues distàncies.