Alfafara mostra la seua riquesa natural als assistents de La volta a la Mariola

El programa de visites guiades “La volta a la Mariola” retorna aquest diumenge pròxim, 27 d’abril, amb una ruta pels encants d’Alfafara encadenats per la presència de l’aigua arreu del nucli urbà. Així, l’itinerari partirà a les 11.00 h des de l’Ajuntament, situat a la plaça d’Espanya, per a descobrir la localitat i la naturalesa que l’envolta. A més, el recorregut acabarà amb una demostració per conèixer tot allò relacionat amb l’oliva alfafarenca.

Però la proposta de l’associació Serra Mariola no s’aturarà ací ja que es completarà de vesprada quan els assistents podran visitar a les 16.30 h la granja d’ovelles Maset de la Solana i contemplar de primera mà la munyida de la llet. No sols això, Alfafara posarà a l’abast de qualsevol els seus espais naturals com els paratges de l’ermita de la Mare de Déu de la Llum i de l’Assut o l’àrea recreativa de la font del Tarragó per a menjar-se la mona del berenar de la Pasqua de sant Vicent.

Com totes les cites de “La volta a la Mariola”, l’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia i actualment roman oberta la llista d’espera. Aquesta reserva es pot efectuar tant a les oficines de turisme d’Agres, Alcoi, Banyeres de Mariola, Bocairent, Cocentaina i Muro com a l’Ajuntament d’Alfafara mateix i al correu electrònic info@serramariola.org.

Send this to a friend