Alt nivell de les ponències en la V Trobada d’Investigaors i Investigadorers en càncer

Recentment les instal·lacions de l'IVAM CADA d'Alcoi es van envoltar de nombrosos investigadors de prestigi

Alt nivell de les ponències en la V Trobada d’Investigaors i Investigadorers en càncer
Un moment del desenvolupament de la trobada que es va celebrar en l’IVAM-CADA | Xavi Terol

La V Trobada d’Investigaors i Investigadorers en càncer ‘Ciutat d’Alcoi’ servirà per a continuar avançant en la lluita contra aquesta malaltia. Així es va expressar el director de l’esdeveniment, José Antonio López Guerrero, durant l’acte de clausura d’aquesta trobada organitzada per +Queuntrail i que es va celebrar recentment en les instal·lacions de l’IVAM CADA d’Alcoi.

En la seua intervenció, José Antonio López, va concloure l’èxit de l’edició, per l’alta qualitat dels ponents assistents i els continguts de les seues ponències. “Totes elles permetran enriquir els nostres coneixements i ens ajudarà avançar en els nostres projectes”, va comentar amb satisfacció.

AGRAÏMENT I COL·LABORACIÓ
Va agrair la col·laboració d’institucions com l’Ajuntament d’Alcoi, que de forma molt especial ha contribuït sempre, al desenvolupament de l’esdeveniment. A institucions com FIASABIO i ASEICA, representatives del col·lectiu d’investigadors i impulsores de nous projectes, al Campus d’Alcoi de la UPV per la seua implicació cada vegada més decidida i compromesa, a empreses locals com Nirvel, S.L: i la Unión Alcoyana, que donen un suport imprescindible, i a altres entitats i empreses que han col·laborat, aportant el seu gra d’arena per a dur a terme el projecte.

La participació de nombrosos investigadors de prestigi com Marisol Soengas, (Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas (CNIO) y Vice-Presidenta de ASEICA), Victoria Sanz-Moreno, (Barts Cancer Institute- a Cancer Research UK Centre of Excellence Queen Mary University of London, John Vane Science Building), Xosé R. Bustelo (CIC, ASEICA), Ramón Martínez-Máñez, (Facultad de Ingeniería Industrial (UPV)), entre altres, ha suposat un notable increment de la qualitat de la “Trobada”

Durant les dues jornades de treball, aquest prestigiós grup d’investigadors i investigadores, han pogut compartir experiències i investigacions relacionades amb els tipus de càncer més freqüents (Pròstata, Colorectal, Mama, Bufeta i Pulmó), resultant l’experiència satisfactòria per a cada grup de treball.

TREBALLS BECATS
Durant la trobada clausurada el passat dia 23, dos joves investigadors, Verónica Rodilla (Instituto de Investigación contra la Leucemia Josep Carreras), y Víctor Javier Sánchez-Arévalo Lobo, (Universidad Francisco de Vitoria (UFV)-Hospital 12 de octubre (H12O)), van exposar els seus treballs becats per +Queuuntrai/ASEICA.

El C.E.M. +Queuntrail, organitzadora de l’esdeveniment, per mitjà del seu president Paco Fuster, va agrair la participació de tots els Ponents i Comité Científic, que amb la seua aportació han permés l’èxit d’aquesta “Trobada” i alimenta més el desig de continuar avançant en aquest propòsit de l’entitat, d’ajudar a la investigació en la lluita contra el càncer. Paco Fuster, va animar a tots a apuntar-se a la VI edició, en la qual espera tornar a retrobara amb tots.

De forma molt especial, Fuster va agrair la gran faena de José Antonio López Guerrero, director de la “Trobada”, per haver sigut capaç de reunir un elenc d’investigadors de tant de prestigi i compromís, i a Jacobo Martínez Santamaría, representant de FISABIO, per la dedicació i compromís cap a l’esdeveniment.

Send this to a friend