Altres huit policies locals prenen possessió

En total, de cara a final d'any, es preveu la incorporació de 30 nous agents al cos

Altres huit policies locals prenen possessió
Acte de presa de possessió dels agents, aquesta mateixa setmana.

Aquesta setmana ha tingut lloc l’acte de presa de possessió de 8 agents de Policia Local d’Alcoi. Aquestes places corresponen a l’última convocatòria realitzada, de les quals queden 7 més per adjudicar, procés que es realitzarà seguint la llista de la convocatòria. Cal tindre en compte, en aquest sentit, que hi ha hagut renúncies per tindre plaça en altres municipis.

Al llarg d’enguany hi ha previstes més incorporacions d’agents, a més de les esmentades, que corresponen amb altres convocatòries pendents. En total, de cara a final d’any, es preveu la incorporació de 30 nous agents al cos.

Cal ressaltar que de les 92 places que contempla la Relació de Llocs de Treball (RPT) per a la Policia Local d’Alcoi, 64 d’elles estan ocupades de manera efectiva i hi ha altres 9 en reserva –és a dir, que exerceixen altres funcions com a oficial o comissió de servei–. Caldria sumar les 11 que prendran possessió al llarg de l’any, per tant, tal com han informat des de Personal, quedarien 15 places en total però només 8 que es podrien incloure en futures ofertes.

És important tindre en compte que les places en reserva no poden ser adjudicades de nou, perquè ja han sigut adjudicades.

Send this to a friend