Alzamora celebra el Black Friday amb premis

S'han amagat boles de billar que contenen diferents premis, descomptes i altres sorpreses

El Centre Comercial Alzamora celebra el seu 20 aniversari amb El Nostre
Exteriors del Centre Comercial Alzamora. | ARXIU

El Centre Comercial Alzamora ha posat en marxa una iniciativa –vigent fins demà dissabte, 26 de novembre– amb motiu del Black Friday, en la qual s’han amagat 16 boles de billar en les seues instal·lacions, perquè els usuaris puguen trobar-les i les canvien per diferents regals.

A més de trobar la bola de billar, els clients hauran de realitzar una compra mínima de 5 euros en qualsevol dels establiments.

Les boles contindran tiquets descompte, articles de botigues i altres sorpreses, però el premi estrela estarà en la bola negra, que albergarà un descompte de 50 euros aplicat en els establiments adherits a la promoció.

Quan un usuari trobe una bola, haurà de canviar-la en gerència del dijous 24 al dimecres 30 de novembre, de 10 a 13’30 hores i de 16 a 18 hores –excepte el cap de setmana, que l’oficina romandrà tancada–, presentant, a més, el tiquet de compra amb les condicions assenyalades anteriorment. Totes les condicions de la promoció es poden consultar en la web del centre.

ENCÉS DE NADAL
Aprofitant la festivitat del Black Friday,  hui divendres, Alzamora realitzarà la tradicional encesa nadalenca a les 19 hores. A més, el Ballet Gawazi realitzarà una actuació especial amb motiu de la inauguració oficial del Nadal en el centre.

Send this to a friend