Amb tota l’artilleria pesant, a per la primera victòria

Davant l'Atlètic Llevant

Amb tota l'artilleria pesant per la primera victòria
Mourad parla amb l’àrbitre després de ser expulsat en el derbi. ALDEMAR

Hui es tanca per l’Alcoyano el cicle de tres partits en una setmana com a local. Serà en un horari poc habitual, a les 16,30 hores, com tampoc el At. Llevant té el perfil com a equip de passades campanyes, amb futbolistes menys quallats i més inexperiència en les seues files, encara que compta amb algun jugador d’un cert nom com Raúl Alcaina. “Si tenen la vesprada, poden amargar el dia a qualsevol. Són el prototip de filial, amb molta qualitat en les seues files. Nosaltres tractarem d’aprofitar les llacunes que puguen tindre sent més intensos i verticals, intentant que passen coses en l’àrea d’ells i exigir al seu defensa”, deia Vicente Parras sobre el seu punt de vista per a al partit de hui.
El tècnic blanc-i-blau recupera al sancionat Mourad després de veure la roja directa en el derbi. Tot apunta al fet que el Deportivo posarà sobre la gespa tota la seua artilleria pesant a la recerca d’aqueixa primera victòria en quatre partits. Noms com Jordán, Jony Ñíguez, Ángel i Raillo, absents davant l’Eivissa, tornen a tindre el seu lloc en l’onze inicial.
Per part seua, Jony Ñíguez va reconéixer que van acusar l’absència de públic. “És una pena que no puguen estar amb nosaltres, els trobem a faltar. Ens fan molta falta. El futbol és segur, en els camps hi ha suficient espai perquè torne la gent als partits”, va indicar el migcampista.

Send this to a friend