Amigos de la Música inicia curs amb un concert per a tots els públics

Serà demà diumenge en el Teatre Calderón, a partir de les 18'30 hores

Amigos de la Música inicia curs amb un concert per a tots els públics
Els Violincheli Brothers, arranquen la temporada d’Amigos de la Música.

L’Associació d’Amigos de la Música d’Alcoi (AAMA), després d’una mica més d’un mes d’haver celebrat amb èxit la IX Setmana Gran del Piano, torna a la càrrega, i el fa amb un concert-espectacle d’allò més singular pensat per a tota mena de públic, actuació amb la qual quedarà inaugurada la seua XXXIX Temporada de Concerts, Òpera i Dansa. És significatiu, pels esperançadors moments que estem vivint després de la fi de les restriccions, que la temporada s’inaugure amb un espectacle musical pensat per a tota la família i a càrrec dels sorprenents i impactants Violincheli Brothers, finalistes de Got Talent España 2021, dos prodigis que prossegueixen els seus estudis professionals superiors amb els millors mestres nacionals i internacionals. Els germans Pablo i Alejandro Turlo de 17 i 14 anys d’edat respectivament, que acaben de finalitzar la seua gira d’estiu per importants teatres i auditoris espanyols, han collit immillorables crítiques, demostrant el seu talent i que “J.S. Bach i M. Jackson podrien haver sigut col·legues del barri”, ja que els seus programes van des del barroc fins a la música pop, amb arranjaments que són una delícia i que encanten tant als aficionats a la música clàssica com als que no ho són.

Acompanyats pel Pau Chafer Jazz trio i dirigits en aquest espectacle pel dramaturg Joaquín Daniel ens submergiran en un repte musical absolut que ens deixarà bocabadats, desafiant les obres clàssiques i modernes amb una atractiva i personal mirada interpretant peces des de J.S. Bach i Vivaldi fins a Paco de Lucia, M. Jackson i Queen, amb composicions pròpies i atrevides, i amb picades d’ullet al teatre i a l’humor. “Desconchertantes” és un muntatge musical replet de llum, color i so que no deixa a ningú indiferent.

Ara Malikian els va dir en TV: “M’he enamorat del que feu, us espera una carrera meravellosa tocant per tot el món, Avant! Voleu!”

El concert se celebra demà, a les 18’30 hores, en el Teatre Calderón.

Send this to a friend