Àmplia formació en un curs per a la Policia Local

Ha participat un centenar d'agents, també d'Alcoi

Àmplia formació en un curs
Els policies del cos d’Alcoi que han realitzat la formació.

Un total de sis agents de la Policia Local d’Alcoi han realitzat un curs formatiu de 700 hores de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), el qual s’ha clausurat recentment. Es tracta de la 55 edició del Curs d’Escala Bàsica de Policia Local.

Aquesta formació, impartida en la seu de l’Ivaspe a Alacant, els ha permés, a tots els agents participants, formar-se en àrees com la jurídica, policia judicial, trànsit, policia científica, tàctica policial, psicologia, comunicació i emergències. Aquesta 55 promoció ha estat composta per un total de 120 homes i 40 dones, és a dir, 160 persones de les províncies d’Alacant i València.

En el cas dels agents de la Policia Local d’Alcoi, segons s’ha indicat, ja poden reincorporar-se al cos, tenint una formació nova. El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, va participar en l’acte de lliurament de diplomes i va defensar “la formació com a element clau per a un model de policia local de proximitat i que siga capaç de prestar un servei de qualitat a la ciutadania”.

Send this to a friend