Àmplia programació pel 75 aniversari del José Arnauda

El col·legi ha preparat nombroses activitats per a 2023

Àmplia programació pel 75 aniversari del José Arnauda
Presentació dels actes del 75 aniversari del col·legi José Arnauda. | SOLROCA

Va ser l’any 1947 quan Don José Arnauda va fundar el centre educatiu que porta el seu nom, confiant en la institució Teresiana perquè s’encarregara dels ensenyaments del mateix i també de la seua gestió. En aquest 2022 s’han complit 75 anys d’aquest fet, i des del col·legi José Arnauda s’ha presentat un ampli programa d’activitats amb el qual es pretén commemorar aquesta efemèride.

Així, pel 75 aniversari, s’han organitzat unes jornades educatius per als dies 27 i 28 de gener, sota el títol ‘L’educació en el S. XXI’.

A més, s’ha preparat una exposició itinerant que visitarà diferents llocs d’Alcoi en els mesos de març, abril i maig amb el propòsit de donar a conéixer la història del centre educatiu mitjançant imatges.

D’altra banda, per al 6 de maig està previst “unir-se en acció de gràcies en l’Eucaristia de celebració del 75 aniversari i posteriorment gaudir d’un sopar/vetlat per als amics i amigues de l’Arnauda”, segons expliquen des del col·legi.

Finalment, la celebració d’aquest aniversari culminarà el 27 de maig, coincidint amb el 50 aniversari de la Festa de la Primavera. Sobre aquest tema, s’està planificant presentar una edició especial de la revista del col·legi ‘Dos punts’, de caràcter commemoratiu.

Tots els actes s’emmarquen en la celebració ‘75 anys fent família’, lema d’aquesta efemèride.

Send this to a friend