Àmplia programació per Santa Cecília

Hi ha previstos diversos concerts per a aquest cap de setmana

Àmplia programació per Santa Cecilia
El Grup de Danses Carrascal va actuar diumenge passat dins de la programació. | QUIQUE REIG

La festivitat de Santa Cecília, que se celebra cada 22 de novembre, s’està commemorant a Alcoi amb una àmplia programació de música i de dansa, que va arrancar fa dos diumenges amb l’actuació del Grup de Danses Sant Jordi d’Alcoi.

El passat cap de setmana va actuar el Grup de Danses Carrascal en el Círculo Industrial. Els balls que estava previstos van ser: ‘Seguidilles de la Foia de Castalla’, ‘Fandango de Banyeres’, ‘Sandinga de Xixona’, ‘Seguidilles Penàguila’, ‘Bolero Guadassuar’ i ‘Jota de la Serra’. Es tracta d’una mostra de balls tradicionals molt variats.

Així, aquest cap de setmana serà el torn dels concerts de Santa Cecilia, tots dos en el Teatre Calderón. En el cas del dissabte, l’horari és a les 18 hores, mentre que el diumenge, la cita serà al matí, a les 11 hores.

En aquests concerts actuaran el Grup Barxell de Dolçaines i Tabals, La Cordeta, la Societat Unió Musical d’Alcoi, la Agrupació Musical Serpis d’Alcoi, La Degollà, la Colla Rebuig, la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi, la Societat Musical Nova d’Alcoi i finalment, l’Orquestra de Pols i Pua Harmònica Alcoiana oferirà un concert el diumenge 27 en el Círculo Industrial a partir de les 19 hores.

Send this to a friend