Andrea Latorre llança el segon llibre de la col·lecció ‘Seis amigos’

En aquesta ocasió, la història transcorre a Granada

Andrea Latorre llança el segon llibre de la col·lecció ‘Seis amigos’
L’autora durant la seua participació en la Fira del Llibre de Granada.

L’escriptora alcoiana Andrea Latorre Viñes ha llançat el segon volum de la seua col·lecció de llibres juvenils ‘Seis amigos’, en la qual un grup d’amics alacantins es convertirà en xicotets detectius per a enfrontar-se als misteris que se’ls presenten. Cada aventura es desenvoluparà en una comunitat autònoma diferent perquè “alhora que es diverteixen amb la història, coneguen la riquesa i diversitat cultural, històrica i gastronòmica que hi ha al llarg del territori”, explica l’autora.

El primer llibre de la col·lecció ‘Seis amigos y el misterio del hórreo abandonado’ té lloc a Astúries i el segon, ‘Seis amigo y el secreto de la Alhambra’, a Granada. 

Andrea Latorre és periodista però en l’actualitat treballa com a preparadora dels exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià, labor que compagina amb l’estudi del grau en Història de l’Art. “Als sis anys vaig escriure el meu primer conte i des d’ací no vaig deixar de crear històries que plasmava en paper. Tot això al costat d’una passió desbordada per la lectura va fer que m’interessara en l’àmbit de l’escriptura i va anar per això pel que em vaig llicenciar en periodisme”, compte l’autora sobre la seua afició a l’escriptura. “El meu objectiu és recuperar aquelles històries d’aventura que van fer que ens enganxàrem a la lectura i transmetre aquesta afició als xiquets”, afig.

Andrea també escriu relats personalitzats per a regalar, encara que actualment es troba centrada en la saga de ‘Seis amigos’. De fet, ja prepara el que serà el tercer títol de la col·lecció que, segons avança, estarà dedicat a la Comunitat Valenciana i on Alcoi, com no podia ser d’una altra manera, ocuparà un lloc destacat. Eixirà a la venda en 2022.

Send this to a friend