Andrés Blanquer es penja dues medalles en els “World Police & Fire Games” de Rotterdam

Olimpíades per a bombers i policies

Andrés Blanquer se cuelga dos medallas en los “World Police & Fire Games” de Rotterdam
Andrés Blanquer posant amb les medalles aconseguides a Rotterdam

L’esport alcoià continua donant alegries a la ciutat i és que, l’esportista Andrés Blanquer va competir en els “World Police & Fire Games”, que són les olimpíades per a bombers i policies, on va aconseguir enormes resultats.
Va obtindre la quarta plaça individual en la modalitat full gear (amb equipament complet de bomber) i també la quarta en la modalitat regular (amb roba esportiva). Ha sigut en la modalitat d’equips on Andrés ha pujat al podi, gràcies a la plata aconseguida en full gear i el bronze a regular. Quant a la prova, consistia a pujar per les escales a un edifici de 40 plantes en el menor temps possible. Una altre èxit esportiu d’un alcoià. Cal destacar que van competir més de 10.000 esportistes.

PALMARÉS
No és la primera vegada que aconsegueix pujar al podi, ja que el passat 2016 es va proclamar campió dels Jocs de Policies i Bombers que es va celebrar a Huelva i va ser subcampió per dues vegades al pujar a la torre. Dos anys després va aconseguir 11 medalles en els Jocs Europeus. En 2019 va aconseguir la medalla de plata en les Olimpíades de la Xina en la prova de Pujada a Torre amb Vestit de Bomber. Andrés va aconseguir pujar 53 pisos amb el segon millor temps vestit de bomber i amb una bombona d’oxigen i en 2020, va obtindre una altra medalla de plata en el Mundial en la prova de Stair Race Fire Fighter (Full Gear), en la categoria Màster 30.

Send this to a friend