Andreu Valor i El Diluvi estaran en els Premis de la Música

Els guardons s'entregaran el pròxim 9 de desembre en el Teatre Principal d'Alacant

Andreu Valor i El Diluvi estaran en els Premis de la Música
El cantautor Andreu Valor i grup El Diluvi

El cantautor contestà Andreu Valor i el grup de Castalla El Diluvi han sigut nominats als pròxims Premis de la Música Valenciana Carles Santos.

Un total de seixanta nominats optaran a aquests premis que organitza la Conselleria de Cultura a través del Institut Valencià de Cultura (IVC). Els guardons s’entregaran el pròxim 9 de desembre en el Teatre Principal d’Alacant. Aquests premis, que celebren la seua tercera edició, han rebut un total de 304 candidatures de les quals han sigut triats seixanta nominats classificats en 15 categories diferents.

A més d’aquestes categories, també s’entregarà el premi al millor disc entre tots els nominats en la categoria d’àlbum i un premi a votació popular triat pel públic.

Andreu Valor està nominat al millor disc i a la millor gira per ‘Insurrecte’. En aquesta segona categoria també està El Diluvi per la gira ‘Vaig vindre amb el meu’, així com en l’apartat de millor vídeo amb ‘L’amor que fem’.

Smoking Souls, de Pego, també està nominat pel seu treball ‘Translúcid’ que aspira al guardó de millor disc pop. D’altra banda, Cactus, de Muro, opta al guardó de millor disc de música urbana amb ‘Roma’ i els alcoians Abraxas Techno Project ‘Embrace capitalim’ elaborat per Juan Carlos Cembreros que opta al millor vídeo.

Send this to a friend