Animació francesa en el festival ANIMALCOI

Competeixen més de 600 curts que procedeixen de 70 països de tot el món

Animació francesa en el festival ANIMALCOI
Repartiment de premis en l’anterior edició de ANIMALCOI.

La nova edició del festival de cinema d’animació, ANIMALCOI, tindrà lloc els pròxims dies 17, 18 i 19 de novembre a Alcoi. En aquesta ocasió, el festival estarà enfocat a l’animació francesa i comptarà amb un jurat i nous patrocinadors que s’uniran com són el Centro Comercial Alzamora, TEIKA, Devilish Games i la mostra de cinema LGTBI+ La Invertida. Es realitzaran estrenes d’alt nivell, conferències i projeccions vingudes del país veí per a donar a conéixer tots els secrets de l’animació francesa.

Primer, entre el 15 i el 20 de setembre, es reunirà el jurat que s’encarregarà de seleccionar als tres guanyadors dels premis. Competeixen més de 600 curts que procedeixen de 70 països de tot el món, una xifres que posicionen a ANIMALCOI com tot un referent nacional. Malgrat que el jurat deliberarà a mitjan setembre, no serà fins a novembre, en els dies del festival, que es faran públics els guanyadors finals. Seran tres els premis repartits, començant amb el Premi ANIMALCOI- Solitium, seguit del Premi Escoles i finalment el Premi Fundación Mutua Levante.

UN FESTIVAL D’OPORTUNITATS
El festival suposa una finestra perfecta perquè moltes persones interessades donen a conéixer els seus projectes a professionals de tot el món. Per això, una de les grans novetats d’aquesta nova edició seran les sessions de “Pitch”. En elles, els interessats poden presentar en un fòrum de professionals els seus projectes de pel·lícules, sèries o documentals d’animació. Més tard, es triaran a 9 participants que rebran assessorament per a millorar aquests projectes.

Send this to a friend