Animalcoi inclou una mostra de figures Stop Motion

L'exposició està en l'IVAM CADA, i es podrà visitar fins al 15 de novembre

Animalcoi inclou una mostra de figures Stop Motion
L’exposició ‘L’Animació valenciana’ es troba en l’IVAM CADA.

El festival d’animació, ‘Animalcoi’, tindrà lloc la setmana vinent, concretament, del dijous 11 al diumenge 14 de novembre. Dins d’aquesta cita, s’ha programat una mostra de figures Stop Motion –animació de figures estàtiques a través de la seqüència fotogràfica–, que està situada en l’IVAM CADA i que es pot visitar fins al 15 de novembre.

‘L’Animació valenciana’ és el títol d’aquesta curiosa exposició, que inclou treballs creats per professionals del cinema d’animació, com per exemple, Pablo Lloréns, també padrí de ‘Animalcoi’ i creador de la mascota del festival: Aitana. També de la directora Teresa Pérez Guirau o del prestigiós estudi Pangur animation.

Així mateix, en aquesta mostra també hi ha cabuda per a l’alumnat de l’Escola de Disseny i Superior d’Alcoi, els qui han exposat creacions en Stop Motion i Animació tradicional.

PROGRAMA DEL FESTIVAL
D’altra banda, i a una setmana de l’inici d’aquest festival, ja es troba disponible el programa sencer d’activitats, que inclou conferències, tallers i moltes projeccions.

La inauguració oficial serà el dijous 11, a les 19’30 hores en l’IVAM CADA, mateix lloc en el qual tindrà lloc el tancament, el diumenge 14.

Per a acudir als diferents esdeveniments és necessari apuntar-se prèviament, fent clic ací.

Send this to a friend