‘Antoni Miró, de Museu’ amb Clara Simó en el record

La mostra romandrà oberta al públic fins al 21 de febrer de 2021 i està dedicada a l'escriptora alcoiana

‘Antoni Miró,  de Museu’ con Clara Simó en el recuerdo
Un momento del acto celebrado en la Universidad de Alicante.

El Museu de la Universitat d’Alacant i la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani de la UA van inaugurar dijous passat l’exposició ‘Antoni Miró. De Museu’. La mostra recull més de 200 obres realitzades pel pintor alcoià en els últims huit anys.
Antoni Miró ha volgut dedicar aquesta mostra a l’escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó amb el seu recorregut expositiu que inclou cinc sèries: ‘Nus i Nues’, ‘Suite Havana’, ‘Costeres i ponts’ ‘Manifesta’ i ‘Personatges’.
La seua sèrie més àmplia, en la qual Antonio Miró porta treballant des de 2017, és ‘Nus i Nues’, la qual està integrada per més de 140 obres i la majoria d’elles es podran apreciar en aquesta exposició.
La mostra es completa amb les sèries ‘Suite Havana’, ‘Costeres i Ponts’ i ‘Mani-festa’ de les quals hi haurà una selecció de l’obra més representativa, per a finalitzar amb ‘Personatges’ un mural compost per 24 retrats en el qual Antoni Miró ret homenatge a persones que han deixat petjada per la seua integritat política i compromís amb la cultura.
Després de l’acte inaugural de l’exposició es van entregar els Premis de la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani de la UA. Fernando Castro ha rebut el Premi Crítica d’Art 2020, Miquel Navarro ha sigut guardonat amb el Premi Arts Plàstiques 2020. També, Joan Genovés ha obtingut el Premi Pintura 2020 i finalment el Premi Compromís 2020 per a Isabel-Clara Simó.
La Sala el Cub del MUA albergarà aquesta exposició fins al pròxim 21 de febrer de 2021.

Send this to a friend