Antonio Justicia, nou president del CD Alcoyano

Antonio Justicia Díaz i Francisco Gabriel Escudero Martínez, nous consellers

Antonio Justicia, nou president del CD Alcoyano
Antonio Justicia, nou president de l’Alcoyano

El Consell d’Administració del Club ESportiu Alcoyano ha nomenat per cooptació a dos nous consellers. Es tracta de  Antonio  Justicia Díaz i Francisco Gabriel Escudero Martínez. Després dels nomenaments indicats, per unanimitat, s’ha elegit com a nou President del Consell d’Administració a Antonio  Justicia Díaz, romanent en el càrrec de secretari Santiago Pastor Reig.

En el transcurs de l’esmentada sessió, celebrada setmanes arrere i donada a conéixer en un comunicat fet públic hui, els components del Consell d’Administració van acceptar la dimissió de Juan Serrano Morillas i José Jorge Aura Pascual com a anteriors membres.

Justicia, amb el suport dels accionistes majoritaris i de la resta de consellers, ha començat ja a treballar en el present i el futur del Alcoyano.  Al més prompte possible  possible, el nou Consell d’Administració convocarà Junta General Ordinària i Extraordinària amb la finalitat de sotmetre a votació l’aprovació dels comptes anuals i exposar, desenvolupar i posar en marxa un pla de viabilitat del club a curt i llarg termini. De la mateixa manera,  s’informarà els accionistes sobre el nou organigrama del Club i del pressupost de la present temporada.

El nou president té entre els seus primers objectius normalitzar la situació econòmica de l’Alcoyano, planificar el seu futur, mantindre de manera majoritària l’accionariat del club a la ciutat d’Alcoi, buscant noves línies d’acostament a  l’afició. El nou Alcoyano vol estar més prop de la seua afició i confia en el menor temps possible (sempre que la normativa sanitària ho permeta) rebre en el camp del Collao a tots els alcoianistes per a abrigallar al seu equip, conclou el comunicat.

MOR L’EXPRESIDENT MODESTO MOIÑA
D’altra banda, el CD Alcoyano es troba de dol per recent defunció del que va ser president de l’entitat entre 1982  i 1987, Modesto Moiña Álvarez. Va accedir al club en un moment delicat, a causa de les dificultats econòmiques que una vegada resoltes, van permetre al club ascendir a Segona B (per primera vegada en la seua història) ocupant la plaça per descens administratiu del Llevant. Modesto Moiña, d’origen asturià, era empresari i va deixar el club al setembre de 1987.

Modesto Moiña 

Send this to a friend