Aprovat el projecte de reforma i millora del Collao

El pressupost total ascendeix a 131.635 euros

Suspés per Covid l'Alcoyano-Castelló
Imatge del Collao, camp de l’Alcoyano.

La Junta de Govern de l’Ajuntament va aprovar la setmana passada el projecte de reforma i millora del Collao. L’actuació té un cost total de 131.635,51 euros, dels quals la Diputació aportarà el 58% és a dir 76.348,60 euros mitjançant la convocatòria d’ajudes econòmiques als Ajuntaments i Entitats d’Àmbit Territorial Inferior en el Municipi (EATIM) , per a la construcció, millora, ampliació o reforma d’instal·lacions esportives municipals: Pla + Esport 2021. L’Ajuntament invertirà la part restant, 55.286,91 euros.

El projecte inclou la reforma dels lavabos de Gol A i Gol B, millorant-los i fent-los accessibles, també es millorarà la zona d’accés a Gol B, amb treballs d’adaptació a la porta, nova col·locació de porta de separació d’accés públic de la zona d’ús restringit i millora de l’accessibilitat en l’accés des de l’exterior.

CARTELL IL·LUMINAT
D’igual manera, es millorarà la graderia de Gol B, que s’impermeabilitzarà i se li aplicarà un tractament anti corrosió. A més es reformaran les instal·lacions interiors dels bars de Gol A i Gol B, es pintarà tota la part exterior del camp i es col·locarà el cartell que replicarà a l’original de ‘Camp del Collao’ amb lletres d’acer pintades en color gris plata metal·litzat que a més tindran il·luminació interior amb led’s blancs.

Aquestes intervencions se sumaran a les que ja es van fer l’any passat i que van propiciar una millor imatge en els partits de la Copa i aprofitaran per a millorar el Collao en el seu 100 aniversari. “Des del Govern Municipal”, ha volgut ressenyar Alberto Belda, regidor d’Esports, “estem treballant per a tindre les millors instal·lacions esportives municipals possibles i com no podia ser d’una altra manera, també anem avant amb un projecte per a adequar el Collao. També és important assenyalar que durant tot un any farem diversos actes per a celebrar el centenari del Collao”.

Send this to a friend