Aquest diumenge, nou concert d’exaltació de la música festera

La setmana passada va obrir el cicle l'Agrupació Musical Serpis d'Alcoi

Aquest diumenge, nou concert d'exaltació de la música festera
Concert de l’Agrupació Musical Serpis del passat diumenge. | QUIQUE REIG

La setmana passada es van presentar i van arrancar els concerts d’exaltació festera que es programen abans de les festes de Moros i Cristians, i que estan protagonitzats per les diferents bandes musicals que hi ha a Alcoi.

Hi ha previstos un total de quatre concerts en el Teatre Calderón –tots ells a les 11’45 hores–, que s’estendran cada diumenge fins al 2 d’abril.

L’Agrupació Musical Serpis d’Alcoi va ser diumenge passat l’encarregada d’obrir aquesta cita en la qual es torna a fer gala de la unió tan important que existeix entre la Festa i la música.

Aquest diumenge serà el torn de la Societat Unió Musical d’Alcoi, que estarà dirigida per Iñaki Lecumberri. En aquest concert s’estrenarà el pasdoble, ‘Som de la Unió’, i aquesta, i altres dues peces més, seran dirigides pel mateix autor de l’obra. També s’estrenarà la fanfàrria ‘Al-Bassora’ de José María Valls Satorres.

El 26 de març el concert serà oferit per la Societat Musical Nova d’Alcoi i la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi tancarà els concerts el diumenge 2 d’abril.

Les entrades estan a la venda en la taquilla del teatre i en ticketalcoi.

CONCURS DE COMPOSICIÓ FESTERA
D’altra banda, recordar que continua en marxa la convocatòria del LV Concurs de composició de música festera, Premi José María Valls Satorres, en la seua modalitat de marxa solemne de l’Associació de Sant Jordi (ASJ).

El termini d’admissió de les obres es tancarà el 9 de maig, i totes les bases estan disponibles en la web de l’entitat festera. 

Send this to a friend