Aquest diumenge se celebra el Trail Vall de Seta

Aquest diumenge se celebra el Trail Vall de Bolet
Fageca, un dels pobles per on transcorre la prova.

Aquest diumenge se celebra al Comtat la primera edició Trail Vall de Seta. La carrera compta amb el suport de l’Agenda Valenciana Antidespoblament (AVANT) de la Generalitat, la directora de la qual, Jeannette Segarra, destaca la importància de “donar visibilitat a les xicotetes poblacions i revertir la situació de despoblació en què es troben”. Per a Segarra aquesta activitat esportiva dinamitza el territori “en la línia de promoció de la Ruta 99”.
El Trail, promogut per l’associació L’espardenya i que ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat, es realitza amb l’objectiu de dinamitzar i donar a conéixer el territori, no sols per la seua bellesa i singularitat, sinó també per a donar suport al teixit econòmic i empresarial dels municipis que integren la Vall.
Tant els avituallaments, esmorzars i borses de les corredores i corredors i dels voluntaris i voluntàries han comptat amb productes i empreses locals.
La carrera, que parteix a les 10 del matí de Tollos, compta amb 350 participants organitzats en quatre modalitats diferents: una marxa de 15 quilòmetres i tres trails de 15, 17 i 44 quilòmetres amb diferents dificultats i desnivells. S’ha comptat amb la participació de 60 empreses de la comarca del Comtat i veïns voluntaris i voluntàries de les set localitats al costat dels AEDL de l’Agenda AVANT que es troben en el territori.

Send this to a friend