Aquesta vesprada es presenta l’I Pla Jove d’Alcoi en el CCJ

Mitjançant aquest document es pretén avaluar l'impacte de les polítiques locals en la població jove

Aquesta vesprada es presenta l'I Pla Jove d'Alcoi en el CCJ
La presentació serà en el CCJ. | ARXIU

El Centre Cervantes Jove (CCJ) albergarà aquesta vesprada la presentació de l’I Pla Jove d’Alcoi 2022-2026, acte que començarà a les 19 hores i per al qual és necessari reservar prèviament en cas de voler assistir.

Aquest document constitueix el primer Pla de Joventut Municipal a la ciutat d’Alcoi i naix de manera participada, amb l’objectiu d’avaluar des d’una perspectiva més global i transversal l’impacte del context socioeconòmic actual i les polítiques locals en la població jove alcoiana.

És una eina que té com a base l’Estratègia de Joventut Alcoi 2021-2025, dissenyada per l’equip tècnic de la Regidoria de Joventut, que ha servit per a planificar i gestionar les polítiques locals des d’un enfocament estratègic i que s’estructura en 9 àrees de treball principals, que es nodreixen de 12 principis rectors i que s’operen en 14 objectius.

A l’acte de presentació acudiran l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i la regidora de Joventut, María Baca, així com el director general de l’Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí Nadal.

Tal com s’ha indicat prèviament, per motius d’aforament cal reservar la plaça a través de la web www.joventutalcoi.org, per correu electrònic: joventut@alcoi.org o mitjançant el telèfon 96 553 71 38.

Send this to a friend