Aquesta vesprada, teatre científic i dos concerts

Com a part de l'oferta cultural i d'oci a Alcoi

Aquesta vesprada, teatre científic i dos concerts
El teatre científic serà en els Salesians. | WEB CAMPUS ALCOI UPV

Per a aquesta vesprada hi ha diversos actes culturals i d’oci programats a Alcoi, entre els quals es troba un teatre científic i també dos concerts en diferents punts de la ciutat.

D’una banda, i dins de la programació de la Setmana de la Ciència, a les 18 hores en el Teatre Salesians, es representa l’obra ‘Phízate’ que compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia. L’accés és gratuït, amb aforament limitat i complint amb totes les mesures sanitàries derivades de la situació de la Covid-19. És necessària la inscripció prèvia. Els assistents podran deixar el seu vehicle en el pàrquing del Campus d’Alcoi de la UPV.

PEP GIMENO EN EL CALDERÓN
Pep Gimeno ‘Botifarra’ actua a partir de les 19,30 hores, en el Teatre Calderón. Interpretarà el seu repertori habitual, format per jotes, fandangos, ‘cants de batre, havaneres, malaguenyes, ‘granaínas’ i ‘romanços’, però sobretot, el concert ‘traurà’ a la llum la vella caixa de cintes de cassette que va començar a gravar fa tretze anys. D’aquesta manera, Pep Gimeno, que actuarà acompanyat del guitarrista Miquel Pérez, recuperarà peces inèdites d’aqueixa gent gran que tant ens ha aportat. El concert es realitzarà seguint els protocols anticovid i les entrades poden adquirir-se a través de ticketalcoi.com .

NOU TREBALL DE SWING
Finalment, l’IVAM-CADA és l’escenari en el qual, a partir de les 19 hores, serà presentat el nou treball de ‘Swing 26’, el grup que integren Rafa Sempere (clarinet i saxo), Humberto Corrales (contrabaix), Juan Mateo, Toni Cruz i Jacobo Blanes (guitarres). Per a accedir al concert s’ha de fer reserva prèvia a través del telèfon 620 372 405 o enviant un correu a l’email jazzclubmussol@gmail.com. Es tracta del concert amb el qual es tanca la temporada del Jazz Club El Mussol.

Send this to a friend