Arranca la temporada del Calderón amb l’Orquestra de la Comunitat

Aquesta vesprada en el Calderón, a partir de les 20 hores

Arranca la temporada del Calderón con la Orquesta de la Comunidad
Juanjo Mena

Aquesta vesprada a les 20 hores, l’Ajuntament d’Alcoi inaugura la temporada del Teatre Calderón amb un excepcional concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (Titular del Palau de les Arts), emmarcat en la Capitalitat Cultural Alcoi 2021. Sota la direcció de Juanjo Mena, l’orquestra interpretarà un interessant programa dedicat a Beethoven amb les seues simfonies núm. 4 Op. 60 i núm. 7 Op. 92, sent considerada aquesta última una de les grans obres del sinfonismo de tots els temps. El seu “Allegretto” és molt famós per haver aparegut en diferents produccions cinematogràfiques.
Serà la tercera ocasió en què podrem escoltar aquesta magnífica formació orquestral. La primera va ser al novembre de 2007, amb motiu de les activitats inaugurals del nou Teatre Calderón, sent dirigida llavors pel desaparegut Lorin Maazel, i interpretant-se un programa totalment operístic. L’orquestra va tornar en 2013 de la mà d’Amics de la Música i amb Jordi Bernàcer en el podi, amb obres de Gonzalo Barrachina, Beethoven i Mendelsohhn.

Juanjo Mena
Juanjo Mena és un dels directors espanyols més reconeguts del circuit internacional. En l’actualitat és Director Principal del Cincinnati May Festival. Ha sigut Director Titular de la BBC Philharmonic, Principal Director Convidat de la Bergen Filharmoniske Orkester i del Teatre Carlo Felice de Gènova, i Director Titular i Artístic de l’Orquestra Simfònica de Bilbao. Dirigeix prestigioses formacions, com les filharmòniques de Berlín, Londres, della Scala (Milà), Oslo i Rotterdam, les simfòniques de la Ràdio de Baviera, Bamberg, Ràdio Sueca, Nacional Danesa i NHK Tòquio, l’Orquestra Nacional de França, la Konzerthausorchester Berlin, la Tonhalle Orchester Zürich i la Gewandhausorchester Leipzig.

Send this to a friend