Arranca la XVI Fira Agroalimentària i Gastronòmica de Muro

Amb una variada oferta musical, d'oci i també gastronòmica

Arranca la XVI Fira Agroalimentària i Gastronòmica de Muro
Un moment de la inauguració, ahir tard, a Muro. | RAY MARTÍNEZ

Al llarg d’aquest cap de setmana té lloc la XVI edició de la Fira Agroalimentària i Gastronòmica de Muro. El ‘pistoletazo’ d’eixida es va donar ahir divendres amb la inauguració, seguida per l’actuació musical del grup pop rock Walectric.

Per a hui dissabte 2 d’octubre a les 13 hores tindrà lloc l’actuació musical de ‘Hilario en trio a prop’; a les 18 h la de ‘Indieana & The Jone’s’; i a les 20’30 hores la de ‘Los del garaje’. Així mateix, de 12 a 14 hores i de 15 a 21 hores hi ha programats jocs i activitats infantils.

Demà, a les 13 hores està prevista l’actuació de jazz de la formació ‘Hille Bemelmans Group’; i a les 17’30 hores l’espectacle per a xiquets i xiquetes ‘La terreta’. Els jocs i les activitats infantils es repetiran en el mateix horari que el dia anterior.

Recordem que el certamen abandona enguany la tradicional ubicació de la plaça del Matzem per a traslladar-se als voltants del parc del Batà, on els visitants podran degustar els productes alimentosos que adquirisquen complint perfectament la distància de seguretat.

Per la seua part els estands estan situats en l’aparcament contigu a l’esmentat parc i dins del Batà tindran lloc activitats infantils i actuacions musicals. En la fira hi haurà 17 estands i participaran uns 22 establiments tant locals com de fora.

Send this to a friend