Arranquen els concerts emmarcats en la celebració de Santa Cecilia

La Orquestra Simfònica d’Alcoi y el Grup Sant Jordi actuen hui i demà

Arrancan los conciertos enmarcados en la celebración de Santa Cecilia
Espectadors d’un dels concerts de l’any passat.

La programació de la Festivitat de Santa Cecilia arranca aquest cap de setmana i s’estendrà fins a finals d’aquest mes de novembre.
Hi ha previstos diversos concerts amb la participació de les diferents bandes musicals i de dansa d’Alcoi, entre altres.
El gruix del programa serà el cap de setmana del 25 i 26 de novembre, amb els propis concerts de Santa Cecilia en el Teatre Calderón.

HUI I DEMÀ, ACTUACIONS
Hui dissabte arranca la programació amb un concert oferit per l’Orquestra Simfònica d’Alcoi (OSSA), a partir de les 19’30 hores, a l’església de Sant Maure i Sant Francesc, sota la direcció de Rodrigo Guigó. Està prevista la interpretació de la Simfonia*nº1 de Beethoven i la Simfonia núm. 40 de Mozart.
El preu de l’entrada és de 10 euros per a totes aquelles persones que no siguen sòcies de l’OSSA.
Demà serà el torn del Grup de Danses Sant Jordi, en el Círculo Industrial, a partir de les 18’30 hores.
L’actuació estarà basada en aquests populars, que es donaran a conéixer a través de la música i de la dansa, portant al record dels assistents als seus avantpassats.

LA PROGRAMACIÓ CONTÍNUA
La programació continuarà la setmana vinent, amb el Grup de Danses Carrascal, el diumenge 19, a les 18’30 hores, també en el Círculo Industrial
Amb el repertori que oferiran pretenen donar una mostra de la riquesa folklòrica dels pobles de les comarques . Algunes de les peces d’aquest repertori són: ‘L’O d’Alcoi’; ‘Pedreguera de Benissa’; ‘Bolero de Castelló’ o ‘Jota de Beniganim’.
Tal com s’ha indicat prèviament, les cites més destacades seran l’últim cap de setmana d’aquest mes de novembre, amb dos concerts de Santa Cecilia, amb la participació de la Colla Rebuig; La Degollà, la Societat Unió Musical; la Primitiva; Grup Barxell; La Cordeta; Agrupació Musical Serpis; la Nova; i finalment, l’Orquestra de Pols i Pua Harmònica Alcoiana tancarà la programació en el Círculo Industrial.

Send this to a friend