Arriba a Alcoi l’app de menjar a domicili Dusmel

El projecte va nàixer a Ontinyent i ha sigut exportat de la mà d'un emprenedor local

El dijous es va posar en marxa el servei a Alcoi.

El servei a domicili s’ha convertit en un aliat de l’hostaleria, un sector molt afectat per la pandèmia, que a més s’ha potenciat molt en els últims mesos com un sistema per a poder mantindre obert el negoci i continuar donant servei. Fa uns sis mesos, va nàixer a Ontinyent Dusmel, una app que precisament gestiona i s’ocupa de portar a les cases les comandes en línia. De la mà d’aquesta empresa, i de l’emprenedor alcoià Tomás Tomás, aquesta aplicació ha arribat a Alcoi i ja ha començat a operar.

Tomás explica que en l’època nadalenca va anar a visitar a un amic a Ontinyent, que té un restaurant, “quan vaig veure que arribaven motos per a recollir comandes”. Un temps després va nàixer la idea d’extrapolar aqueix projecte a Alcoi, sent “una plataforma local” la que donara resposta al servei de delivery, treballant amb els restaurants i bars de la localitat.

Dusmel és una app gratuïta en la qual trobar els locals hostalers, el menjar, encarregar-la i realitzar les gestions perquè porten la comanda a casa, apareixent fins i tot el temps estimat de lliurament. Tomás assegura que els restaurants d’Ontinyent que s’han sumat a Dusmel “estan molt contents” i que a Alcoi ja s’està treballant amb varis, i que de moment hi ha altres interessats als quals se’ls està donant a conéixer el funcionament, per la qual cosa es preveu que aquesta app cresca en un futur molt immediat.

Dusmel funcionarà a Alcoi, de moment, del dijous al diumenge, oferint un ampli servei de lliurament a domicili. L’aplicació es troba disponible tant per a Apple com per a Android. És molt intuïtiva i en primer lloc s’ha de triar el restaurant, després definir l’hora de lliurament desitjat, confirmar la ubicació i finalment, realitzar i confirmar la comanda.

A pesar que aquest servei ha crescut arran de la crisi sanitària, Tomás afirma que es tracta d’una iniciativa que “ve per a quedar-se” i que de cara a la possibilitat de recollir la comanda en el propi restaurant, els encarregats del repartiment el poden entregar més enllà de l’hora de l’inici del confinament nocturn en estar duent a terme el seu treball.

Send this to a friend