Arriba l’estrena de ‘Desenterrats’, una sèrie Made in Alcoi

Es tracta d’una producció d’À Punt i Visual Producciones rodada a la ciutat i els seus voltants

Arriba l'estrena de ‘Desenterrats’
Una escena rodada en el cementeri d’Alcoi.

Aquest dijous s’estrena en les pantalles d’À Punt la sèrie ‘Desenterrats’, una producció amb segell alcoià, ja que ha sigut produïda conjuntament per Visual Producciones i la televisió valenciana, a partir d’una idea original dels alcoians Xavi Cortés i Arnau Cortés que són, també, els autors del guió i els que han dirigit la sèrie. Aquesta consta de deu capítols, en els quals Alcoi està molt present en les localitzacions. A més, entre els actors i actrius protagonistes figuren Pep Sellés, Joan Gadea, Juli Cantó i Natzaret Aracil.

À Punt va presentar la passada setmana, davant els mitjans de comunicació, la seua nova producció. Una sèrie de ficció amb un rerefons de misteri que vol captivar l’audiència aficionada al gènere de terror. Es tracta de ‘Desenterrats’ una proposta amb 10 capítols que s’ha rodat íntegrament a Alcoi i que estarà a la pantalla a partir del 13 d’octubre.

El cementeri, el parc natural de la Font Roja, el pont de les Set Llunes, el refugi de la Guerra Civil, a Alcoi, o el paratge del Molí l’Ombría, en Banyeres de Mariola, acullen escenes de la sèrie, que també va utilitzar espais i edificis com l’Àgora, convertida en comissaria de policia.

El director general d’À Punt, Alfred Costa, va assenyalar durant la presentació que es tracta d’una sèrie realitzada per un equip íntegrament valencià amb localitzacions fàcilment reconeixibles tant a Alcoi com als voltants. Una sèrie, va dir, que respon a l’objectiu de la televisió pública, de promoure el sector de l’audiovisual valencià.

D’altra banda, el director de Continguts i Programació, César Martí, indica que estem davant d’una sèrie diferent a les que s’han fet fins ara a la cadena. Fa uns mesos va acabar ‘Després de tu’, que era una comèdia urbana molt actual, i ‘Desenterrats’ és un híbrid entre gèneres, entre el thriller i el misteri. “Per això pensem que serà una sèrie diferent de les que hem produït fins ara i esperem que agrade molt al públic”, remarca.

‘Desenterrats’ ens situa a Alcoi. El Dr. Samuel vol recompondre el seu passat en un sanatori aïllat a la muntanya després de perdre la família en un tràgic accident. Els pacients d’aquest sanatori estan sotmesos a un estrany experiment i no tenen memòria… però tot canvia quan una d’elles, Natàlia, comença a recordar.

Així comença aquesta sèrie que té un elenc que encapçalen Pep Sellés, Ramón Ródenas, Paula Muñoz, Anna Berenguer, Cristina Fernández, María Maroto, Joan Gadea, Juli Cantó, Nazaret Aracil i la xiqueta Carla López.

Send this to a friend