Arriba Paco Martínez ‘Metralla’, primer fitxatge de l’Alcoyano per al mercat hivernal

És un tècnic de la màxima confiança de Ramírez i arriba per a reforçar la comissió esportiva que ha de realitzar els fitxatges de gener

Arriba Paco Martínez «Metralla», primer fitxatge de l'Alcoyano per al mercat hivernal
Paco Martínez ‘Metralla’

El primer fitxatge per al mercat hivernal de l’Alcoyano no serà un futbolista sinó un entrenador. L’entitat blanc-i-blava podria anunciar en els pròxims dies l’arribada de Paco Martínez, conegut futbolísticament com a Metralla, un tècnic de la màxima confiança de Juan Carlos Ramírez.

Paco Martínez va estar el diumenge en la graderia del camp de l’Intercity prenent nota del derbi provincial que va acabar amb derrota blanc-i-blava per 4-1 i la seua incorporació a l’àrea esportiva del club seria la segona decisió important de Ramírez, després que fa unes setmanes decidira intervindre en la parcel·la econòmica del club i acomiadar al gerent Fernando Ovidio.

Martínez passaria a reforçar la comissió esportiva que en els últims quatre anys ha estat ocupada per Josele González com a director esportiu del club. Segons fonts pròximes a Ramírez, el nou propietari de l’entitat blanc-i-blava vol “professionalitzar” aquesta parcel·la i per a això vol recórrer a una persona de la seua màxima confiança.

No és la primera vegada que Paco Martínez ‘Metralla’ treballa braç a braç amb Juan Carlos Ramírez. Ho va fer per primera vegada en l’etapa de l’empresari alacantí quan era conseller de l’Elx i s’encarregava de la parcel·la esportiva de l’entitat ilicitana amb José Bordalás com a tècnic.

Després de la seua marxa a l’Hèrcules, Ramírez va tornar a confiar amb Martínez, ara amb Vicente Mir com a tècnic i després de la dimissió de Javier Portillo. El tècnic de Benidorm va aterrar en el Rico Pérez al costat de Paquito Escudero, que actualment forma part del Consell d’Administració de l’Alcoyano, per a fer-se càrrec de la comissió esportiva.

Paco Martínez i Paquito van estar al capdavant de la comissió esportiva de l’Hèrcules durant any i mig i van dimitir al maig de 2020. Ara arriba a l’Alcoyano per a començar a treballar en el mercat hivernal i queda per saber el paper que a partir d’ara jugarà Josele González en els moviments que puga haver-hi en la plantilla durant el mes de gener.

Send this to a friend