Ateval impulsa la transformació tèxtil a través del programa Innotransfer

Mitjançant la creació d'una xarxa estratègica d'innovació

Ateval impulsa la transformació tèxtil
Seu d’Ateval a Ontinyent.

L’Associació d’Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, Ateval, va participar la setmana passada en el webinar organitzat des del programa Innotransfer, en el qual s’han donat a conéixer les principals tendències de l’economia circular relacionada amb el sector tèxtil. En aquest mateix webinar, Ateval ha presentat els nou reptes empresarials que s’han detectat en el sector, als quals, diverses empreses i grups d’investigació han exposat les primeres 13 solucions.

Innotransfer, que és una iniciativa multisectorial d’innovació promoguda per la Xarxa de Parcs Científics Valencians, té com a objectiu impulsar la innovació en sectors econòmics clau de la Comunitat.

PROJECTE D’INNOVACIÓ
D’altra banda, des d’Ateval s’ha presentat un projecte per a la transformació del sector a partir de la creació d’una xarxa estratègica de la innovació, i que és finançat per la línia ‘Accions complementàries d’impuls i enfortiment de la innovació’ de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI).

En relació a aquesta iniciativa, la gerent d’Ateval, Salome Beneyto, ha explicat que “l’objectiu es basa en l’impuls d’una sèrie de comités innovadors en el sector tèxtil, amb la finalitat d’obtindre els reptes prioritaris del sector, així com les solucions que les empreses, institucions tecnològiques i entitats científiques disposen per a fer front a ells”.

Send this to a friend