Ateval premia a les firmes Visatex, Hilaturas Ferre i Interfabrics

També ha reconegut la trajectòria professional de José Ramón Revert

Ateval premia a les firmes
Els guanyadors dels I Premis Ateval.

L’Associació d’Empresaris del Sector Tèxtil de la Comunitat Valenciana (Ateval) ha donat a conéixer les empreses guanyadores dels I Premis Ateval. Els guardonats van ser, en Internacionalització, Tèxtils Visatex i en accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), les firmes Interfabrics i Hilaturas Ferre.

Ja fora de concurs, en aquesta primera edició es va voler també reconéixer la trajectòria professional de José Ramón Revert, president executiu de Manuel Revert & Cia, d’Ontinyent.

Els Premis Ateval, celebrats a la conclusió de l’assemblea general de l’associació, s’han creat per a remarcar l’especial contribució de les empreses associades al desenvolupament i progrés de la indústria tèxtil al llarg dels últims anys.

El certamen naix a més com a efemèrides al 45 aniversari de la fundació de la patronal valenciana i es vol premiar el treball de les empreses en matèria d’Internacionalització i RSC. En aquesta primera edició es van presentar un total de dotze firmes.

Internacionalització
El jurat, després d’analitzar les memòries, va atorgar el primer Premi en el segment d’Internacionalització a Textiles Visatex per la seua aposta continuada per la internacionalització, amb una rellevant inversió en recursos personals i econòmics, que li han permés establir contactes comercials amb 77 països i el desenvolupament d’ambiciosos projectes, com és el cas d’una filial als Estats Units, Visatex Home.

El segon premi en Internacionalització 2022 va ser a les mans de l’empresa Punt Nou – Babidu, després de reconéixer la seua inversió en l’exportació i per l’obertura, a nivell internacional, dels seus canals B2B entre professionals i especialment aquest últim any de B2C amb el consumidor.
responsabilitat social

Respecte a la Responsabilitat Social Empresarial, el jurat va prendre la decisió excepcional de reconéixer a dues companyies. D’una banda, el primer Premi a l’Empresa Socialment Responsable 2022 va ser per a Interfabrics (Aquaclean Group) pel seu èxit en la implantació de la majoria dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de l’ONU a través de tres pilars: processos, productes i persones.

D’altra banda, un altre primer Premi en RSC va ser a les mans d’Hiladuras Ferre per la seua contribució als ODS en conducta professional ètica i responsable, gestió de residus d’emissions i la salut i seguretat tant dels clients com dels treballadors.

Finalment, el segon Premi d’aquesta categoria li va ser atorgat Vialman per la seua política mediambiental, dirigida a generar riquesa en la societat, assegurant la màxima sostenibilitat.

Send this to a friend