Augmenta la participació de la Mostra de Teatre Escolar

Al llarg d'aquesta setmana l'alumnat ha representat 13 obres, participant 10 centres educatius

Augmenta la participació de la Mostra de Teatre Escolar
La clausura va ser el dijous a la vesprada.

En aquesta setmana ha tingut lloc la V Mostra de Teatre Escolar d’Alcoi, una cita plenament consolidada en la que a més, enguany ha incrementat notablement la participació, passant de 350 persones l’any passat a 454 en aquest 2023, la qual cosa suposa un augment de quasi el 30%.

Enguany l’alumnat ha representat 13 obres, participant 10 centres educatius, repetint respecte a l’última edició IES Andreu Sempere, IES Pare Vitòria, CEIP El Romeral, CEIP Horta Major, CEIP Miguel Hernández, Salesians SVF, José Arnauda i Esclaves SCJ. Enguany s’han incorporat CPEE Tomás Llácer i el CEIP Sant Vicent que han actuat de manera conjunta. Un any més i com és habitual també ha dut a terme la seua representació l’Escola Municipal de Teatre.

Les obres es van representar en el Principal, el Centre Cultural Mario Silvestre i en l’IVAM CADA, mentre que la clausura va tindre lloc el dijous a la vesprada amb l’espectacle de carrer Los Mañas de la Compañía Lucas Escobedo, que va ser de la Glorieta fins a la plaça Ramón y Cajal.

Send this to a friend