Augmenta l’interés pels Premis Empresarials Aitex

El termini per a presentar les candidatures finalitza el 25 d'octubre

Interés pels Premis Empresarials Aitex
Lliurament de la primera edició d’aquests premis de Aitex.

Quan encara queden diverses setmanes perquè finalitze el termini de presentació de candidatures als Premis Empresarials Aitex 2021, dotats amb un total de 60.000 euros, més de 30 empreses espanyoles ja han presentat els seus projectes, “la qual cosa suposa un 50% més que en l’edició de l’any passat” en el mateix període.

La convocatòria de presentació de candidatures acaba el pròxim 25 d’octubre a les 12 hores, i poden participar en aquests premis empreses de l’àmbit tèxtil i cosmètic, la seu social principal del qual es trobe dins del territori espanyol.

Aquests premis, que van començar l’any 2019, compten amb diverses modalitats. En cadascuna d’elles hi ha un primer premi dotat amb 20.000 euros i un segon premi amb 10.000 euros. D’aquesta manera, s’ha doblegat la quantitat atorgada en edicions anteriors.

Les citades modalitats són: Premi Aitex Innovació davant la Covid-19 i Premi Aitex Sostenibilitat. El primer d’ells es concedirà a l’empresa que haja potenciat la seua activitat mitjançant el desenvolupament d’un producte amb un alt nivell d’innovació per a proposar solucions davant la pandèmia. En el segon es tindrà en compte la gestió ecoeficient o el desenvolupament d’un producte que contribuïsca a la protecció mediambiental i al desenvolupament sostenible.

Send this to a friend